Diensten

Waar kunnen we je mee helpen?

Van aankoop tot verkoop en van taxaties tot verhuur, Dionne makelaars staat voor je klaar! Ons gedreven team helpt je graag met jouw stappen op de woningmarkt. Bekijk onze diensten voor meer informatie of neem direct contact met ons op! Waarmee kunnen we jou helpen?

Over ons

Het leven op z’n mooist. Niet alleen de slogan van het Heuvelland, maar ook tekenend voor de geboorte van ons prachtige makelaarskantoor. In 2011 nam Dionne het bekende kantoor Mertens Makelaardij over, nadat ze er al vele jaren in loondienst gewerkt had. Sinds april 2020 is Dionne makelaars een feit. Als opvolger van Mertens Makelaardij borduren we voort op de kennis en jarenlange ervaring van Mertens. Een prachtige stap en een langverwachte droom die uitkwam. Met een sterk vrouwenteam is geen uitdaging ons te hoog. We genieten van ons werk en begeleiden jou met passie bij je stappen op de woningmarkt. Altijd voortgedreven door een berg energie, een hoop enthousiasme en klantgerichtheid van een hoog niveau, helpen we talloze huizenzoekers aan nieuwe pareltjes. Waar de huizenvraag nog altijd groot is, is het voor Dionne makelaars nooit een vraag te veel. Wij genieten van de huizenmarkt en haar streken en weten deze als geen ander te bewandelen.

Meer weten?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Belangrijke en leuke berichten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zit eersterangs bij nieuwe info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons voor het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van leuke huizen en ontwikkelingen bij Dionne makelaars. We delen regelmatig over ons werk en aanbod!

  • Ik heb interesse in deze woning.

    Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze woning! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp