Gratis zoekservice

Vind je droomwoning met onze zoekservice.

Wil jij snel op de hoogte zijn van potentiele droomhuizen? Maak dan een gratis zoekersprofiel aan en mis geen enkele woning!

Het Zuid-Limburgse Heuvelland is een prachtige plek om te wonen. Dat lijken steeds meer mensen te beseffen: er is veel vraag en relatief weinig aanbod. Het kan dus zomaar zo zijn dat jouw droomhuis net aan je neus voorbijgaat. Daarom hebben we bij Dionne makelaars een oplossing: de zoekservice. Jij geeft je wensen door en wij zoeken voor jou.

Gratis zoekersprofiel
Met de zoekservice laat je ons dus eigenlijk het werk doen. Op basis van jouw wensen, gaan wij op zoek. Daarom vragen we je eerst om een zoekprofiel aan te maken. Hierin vertel je ons welke woning je zoekt en in welke prijscategorie en plaats we die moeten zoeken. Daarna zoeken wij voor jou!

Ik wil gebruik maken van de zoekservice

Dionne makelaars

Punctueel
Specialist
Persoonlijk
Proactief

Aanbod in je mailbox.

Het principe is simpel: komt er een woning bij ons te koop die voldoet aan jouw ingevulde woonwensen, dan krijg je daar direct een mail over. Nog vóórdat de woning op de markt komt. Je ziet dus niet alleen een huis wat je zoekt, maar je bent er ook als een van de eersten bij!

Reageer op het aanbod
Komt er een huis voorbij dat helemaal past bij jouw dromen? Reageer dan direct! Hoe eerder jij iets van je laat horen, hoe groter de kans dat je de nieuwe eigenaar wordt.

Wil jij het zoeken aan Dionne makelaars overlaten? Vul je wensen in en maak een zoekersprofiel aan! Wie weet verschijnt binnenkort je droomhuis in je mailbox…

Ik wil gebruik maken van de zoekservice

Recensies


Jouw gegevens
Gegevens (2)
Opdracht
 • Hidden
  Placeholder voor Zoekservice plugin
 • Hidden
  Placeholder voor de Zoekservice plugin
Opdracht (2)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Belangrijke en leuke berichten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zit eersterangs bij nieuwe info!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons voor het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van leuke huizen en ontwikkelingen bij Dionne makelaars. We delen regelmatig over ons werk en aanbod!

 • Ik heb interesse in deze woning.

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze woning! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp