Over ons

Dionne makelaars

Welkom bij Dionne makelaars, dé huizenspecialist in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Met Dionne zelf aan het hoofd zetten wij ons dagelijks in om huizenzoekers en -verkopers te helpen aan de beste (ver)koop! Dat doen we met veel enthousiasme, aandacht voor de klant en kennis van zaken. Dionne makelaars bestaat uit een team van alleen maar vrouwen, die niet terugdeinzen en nét dat stapje extra te zetten. Hoe merk je dat? Aan een proactieve houding en een bom van enthousiasme!  Dat doen we omdat we jou willen helpen aan je droomhuis of juist de beste verkoop voor je willen orkestreren. Als we dat alles combineren met onze kennis en ruime ervaring, komt daar doorgaans een verrassend mooie (ver)koop uit!

Onze roots gaan terug naar 1984, toen onze voorganger begon. Waar je ons dus misschien nog kent als Mertens Makelaardij, gaan we voortaan door het leven als Dionne makelaars. Benieuwd naar meer over ons kantoor?

Lees verder

De voordelen

Punctueel
Kwaliteit kenmerkt ons werk. Bij alles wat we doen gaan we voor de beste resultaten.
Specialist
Het Heuvelland is ons terrein. We zijn er al jaren actief en we voelen ons hier als een vis in het water.
Persoonlijk
Wij zijn altijd gericht op jouw wensen en mogelijkheden. Wij denken met je mee en spelen in op jouw situatie.
Proactief
Altijd een stapje extra, dat mag je verwachten van Dionne makelaars. We zorgen ervoor dat we doen wat we zeggen!

Resultaten

0
Gemiddelde beoordeling
0
Beschikbaar aanbod
0
Verkochte woningen
0
Lokale marktkennis

Team

Kantoor

Welkom bij Dionne makelaars. Een persoonlijk kantoor, waar een krachtig vrouwenteam hard werkt om jouw stappen op de woningmarkt te begeleiden. Dionne makelaars is in 2020 ontstaan uit Mertens Makelaardij, die zijn oorsprong vond in 1984. Dionne Schrouff werkt sinds 2004 bij Mertens en in 2011 nam ze het kantoor over. We ondergingen een metamorfose in naam, stijl én kantoor. Sinds april 2020 kun je ons vinden aan de Rijksweg 68A in Gulpen. Hier werken we vanuit een prachtig en fris kantoor waar we jou graag verwelkomen.

Ben je benieuwd naar onze nieuwe plek of wil je eens doorpraten over onze diensten? Kom een keer langs! Je bent van harte welkom.

Kom gerust eens langs
Rijksweg 68A
6271 AG Gulpen
Contact opnemen?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Belangrijke en leuke berichten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zit eersterangs bij nieuwe info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons voor het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van leuke huizen en ontwikkelingen bij Dionne makelaars. We delen regelmatig over ons werk en aanbod!

  • Ik heb interesse in deze woning.

    Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze woning! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp