Taxaties

Gecertificeerde taxaties.

Wil je een woning laten taxeren? Dan ben je bij Dionne makelaars aan het juiste adres! Als NRVT-gecertificeerd taxateur en met een NWWI-gekeurde taxatie, zorgen wij voor een erkend en betrouwbaar taxatierapport. Zo weet jij wat je huis waard is en voldoe je aan de eisen die bijvoorbeeld een hypotheekverstrekker stelt.

Voordat we daadwerkelijk de marktwaarde van jouw woning kunnen geven, doorlopen we eerst een compact taxatieproces.

Telefonische oriëntatie
Zodra jij een taxatie aanvraagt, gaan wij van start. We bespreken allereerst de reden van de aanvraag en nemen jouw situatie door. Vaak denken we bij taxeren aan huizen (ver)kopen, maar soms is een taxatie ook nodig voor een nalatenschap of bij een echtscheiding. Daarnaast kun je kiezen wat je mee wilt nemen in de taxatie. Zo kun je bijvoorbeeld een verbouwing achterwege laten. Vandaar dat een oriënterend gesprek altijd handig is, zodat we helder hebben wat de bedoeling is.

Ik wil mijn woning laten taxeren

Dionne makelaars

Punctueel
Specialist
Persoonlijk
Proactief

Taxatierapport

Zodra alles duidelijk is, plannen we een vervolgafspraak voor de opname van de woning. Hierbij nemen we de hele woning mee, geven we een beoordeling en meten we eventueel alles op.

Dit verwerken we allemaal in een overzichtelijk document: het taxatierapport. Hierin beschrijven we alle facetten van het pand en lichten we onze berekeningen toe. Het taxatierapport is voorzien van alle juridische en technische aspecten die nodig zijn. Natuurlijk is een validatie door NWWI voor ons bekend terrein, dit verzorgen wij zo ongeveer dageljiks.

De officiële marktwaarde
Aan de hand van de metingen, beoordelingen, referenties en de situatie van de huidige markt, geven wij de marktwaarde van jouw woning! Zo heb je een officieel en zeer belangrijk document in handen. Is daarin iets niet helemaal duidelijk? Dan lichten we het graag toe!

Bij Dionne makelaars krijg je dus een onafhankelijk en objectieve (NWWI) taxatie van jouw woning in Zuid-Limburg! Wil je een taxatie aanvragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Ik wil mijn woning laten taxeren

Recensies


  • Ik wil graag een taxatie aanvragen.

    Dionne makelaars helpt je daar graag bij. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Belangrijke en leuke berichten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zit eersterangs bij nieuwe info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons voor het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van leuke huizen en ontwikkelingen bij Dionne makelaars. We delen regelmatig over ons werk en aanbod!

  • Ik heb interesse in deze woning.

    Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze woning! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp