Verkopen

Verkopen voor je het weet!

Heb jij concrete verkoopplannen? Dionne makelaars helpt je graag bij het verkopen van je huis! Als huizenmarktspecialist van Zuid-Limburg zorgen wij voor een optimale verkoop van jouw woning. Zo begeleiden wij jou tijdens het gehele traject, promoten we jouw huis op passende wijze en ‘laten we je niet los’ totdat de sleutel overhandigd is.

Opstartgesprek
Elk huis is uniek en vereist een specifieke verkoopstrategie. Voordat we een te-koop-bord in je tuin plaatsen, beginnen we met een zogenaamd opstartgesprek. Hierin lopen we het hele verkoopproces door en bespreken we alle praktische zaken omtrent de verkoop van jouw huis. Samen beslissen we de waar, wat en wanneer van de woningverkoop zodat het optimale resultaat behaalt wordt. We vragen jou om nog wat gegevens aan te leveren via het digitale klantensysteem. Zo hebben we alles op orde en kan het verkooptraject van start!

Verkoop voorbereiden
Is alles doorgesproken? Dan gaan we de puntjes op de i zetten. Met professionele verkoop-fotografie ontwikkelen we prachtige beelden van jouw woning. Die gebruiken we onder andere voor de presentatie op de website en de woningbrochure. Daarnaast maken we digitale plattegronden en eventueel video’s en Matterport presentaties (visueel en 3D). Dat alles voorzien we van sterke teksten waarmee we de woning optimaal tot z’n recht laten komen. Als we samen tevreden zijn over het totaalplaatje, gaan we de markt op. Spannend!

In de verkoop
We hebben een groot bestand met huizenzoekers. Als eerst presenteren we jouw woning aan deze groep mensen. Althans: aan diegenen met een geschikt zoekersprofiel. Daarna plaatsen wij jouw woning ook online, zowel op onze eigen website als sociale media. Weer een paar dagen verder staat hij ook op Funda, VBO en andere huizensites. We bereiken dus steeds een breder publiek en brengen jouw woning optimaal onder de aandacht.

Ik wil mijn woning verkopen

Dionne makelaars

Punctueel
Specialist
Persoonlijk
Proactief

En nu?

Omgaan met geïnteresseerden
Al snel is er duidelijk hoe populair de woning is. Soms is er veel animo, op andere momenten zien we minder geïnteresseerden, maar goed… al zijn er 100 gegadigden, we hebben maar 1 koper nodig. Aan de hand van de reacties kiezen we een vervolgstap, en dat is maatwerk voor iedere verkoop. Bij veel animo kunnen we bijvoorbeeld kiezen voor een biedingsprocedure waarbij geïnteresseerden elk een bod kunnen plaatsen. In ieder geval werken we altijd met zelfstandige bezichtigingen, persoonlijk contact, uitgebreide informatie en voldoende bedenktijd.

Maar goed, het blijft maatwerk. Elk verkooptraject vraagt een eigen aanpak. De eigen voorkeuren van de verkoper spelen daarbij uiteraard ook een flinke rol. Samen beslissen we wat het beste voelt en past bij jouw situatie.

Officiële afronding
Je bent nog niet van ons af. Bij Dionne makelaars vinden we het belangrijk om zo’n ingrijpend traject goed af te sluiten. Wij stellen een correcte koopovereenkomst op, die we samen met jou en de koper tekenen. Het eerste kleine feestje is een feit! Daarna onderhouden wij contact met de notaris, hypotheekadviseur en taxateur. Daarnaast monitoren we verschillende data, controleren we de akte en verzorgen we een perfecte oplevering.

Kortom: Dionne makelaars zorgt voor een optimaal verkoopproces!

Wil jij je huis verkopen of liever nog even doorpraten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Ik wil mijn woning verkopen.

Recensies


  • Ik wil graag mijn woning verkopen.

    Dat zijn mooie plannen! We helpen je graag bij de verkoop van je woning. Vul hieronder je gegevens in we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Belangrijke en leuke berichten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zit eersterangs bij nieuwe info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons voor het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van leuke huizen en ontwikkelingen bij Dionne makelaars. We delen regelmatig over ons werk en aanbod!

  • Ik heb interesse in deze woning.

    Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze woning! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp