Aankopen

Een nieuwe woning aankopen? Wij helpen je graag.

Wil je onze ervaring gebruiken om jouw droomhuis te vinden en aan te kopen? Schakel dan Dionne makelaars in als aankoopmakelaar. Dat betekent dat wij voortaan voor én met jou op zoek gaan, samen onderhandelen en jou begeleiden van a tot z in de zoektocht naar je droomhuis in Zuid-Limburg.

Het grote voordeel van een aankoopmakelaar is het optimaal benutten van onze kennis van zaken. Wij missen bijvoorbeeld geen detail, staan met minder emotie in het proces, regelen juridische aspecten en ondersteunen je bij de prijsonderhandeling. Kortom, we helpen je aan een nieuwe woning!

Wat houdt de aankoopbegeleiding precies in? Dat verschilt. In principe maken wij onderscheid tussen diverse ‘deeldiensten’, waarbij je de keuze hebt uit een van deze opties of gaat voor het hele pakket.

Ga je voor Dionne makelaars als aankoopmakelaar, dan bestaat onze dienstverlening uit:

   • Zoekopdracht
   • Bezichtigingen
   • Onderhandelen
   • Afhandelen

Zoekopdracht
Wij zoeken voor jou! Dat betekent dat jij lekker in je luie stoel kunt blijven zitten totdat wij jouw (droom)huis vinden. Wij zoeken natuurlijk in ons eigen aanbod, maar we kijken ook bij collega-makelaars en particulieren. We zetten ons brede netwerk in, zoeken online en doen een oproep op social media. Dat levert vaak verrassende woningen op! Zodra we een huis vinden, brengen we jou per mail op de hoogte. Wil je meer weten over de woning? Dan praten we je graag bij. En stel dat er bij ons een huis te koop komt, dan ben jij de eerste die het hoort, nog vóórdat het op de markt komt.

Wil je gebruik maken van deze deeldienst? Neem direct contact met ons op, dan speuren wij de hele regio af!

Ik wil een woning aankopen

Dionne makelaars

Punctueel
Specialist
Persoonlijk
Proactief

De vervolgstappen

Bezichtigen
Potentieel droomhuis gevonden? Dan plannen we samen een bezichtiging. Allereerst doen wij een vooronderzoek waarbij we het huis bekijken en een oordeel geven over de prijs-kwaliteit verhouding. Na de bezichtiging evalueren we samen het bezoek. Zo profiteer je optimaal van onze kennis en expertise. Is het huis de moeite waard om nog een keer te bekijken? Dan plannen we een vervolg in. Zo niet, dan blijft het hierbij voor deze woning.

Onderhandelen
Is dit helemaal het huis wat je zoekt? Laat de onderhandeling maar beginnen. Wij zetten graag onze ervaring en kennis in om voor jou de beste koop te regelen. Dat houdt in dat wij onderhandelen met de verkopende partij (eigenaar of makelaar). Uiteraard doen we dat altijd in overleg met jou. We gaan in de onderhandeling dus altijd uit van jouw wensen over de prijs, leveringsdatum en sluiten de deal enkel onder jouw voorwaarden. Is alles rond? Dan controleren wij de concept-koopovereenkomst en kunnen we, als alles klopt, door naar de afhandeling.

Officiële afhandeling
Iedere koop wordt officieel afgehandeld bij de notaris. Ook daarbij helpen we graag een handje. We controleren bijvoorbeeld de notariële leveringsakte en de eindrekening van de notaris. Verder gaan we mee op de dag van overdracht en oplevering. Kortom: we begeleiden je tot het huis echt in jouw bezit is!

Wil je Dionne makelaars als aankoopmakelaar inschakelen of heb je vragen over een van deze deeldiensten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag en denken met je mee!

Ik wil een woning aankopen

Recensies


 • Ik wil graag een woning aankopen.

  Super, we begeleiden je graag hierin! Neem contact met ons op en we spreken graag met je verder.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Belangrijke en leuke berichten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zit eersterangs bij nieuwe info!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons voor het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van leuke huizen en ontwikkelingen bij Dionne makelaars. We delen regelmatig over ons werk en aanbod!

 • Ik heb interesse in deze woning.

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze woning! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp