Gratis waardebepaling

Een gratis waardebepaling van waarde

Heb je verhuisplannen? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je huis waard is! Daarom komen wij graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van jouw woning. Met jarenlange ervaring op de woningmarkt en als specialist in het Zuid-Limburgse Heuvelland, geeft Dionne makelaars jou een realistische waardebepaling.

Wat is een waardebepaling?
Met een waardebepaling schatten we de marktwaarde van jouw woning. Wat de waarde is, bepalen we aan de hand van verschillende factoren. De staat en ligging van de woning en de actuele huizenmarkt, spelen hierbij een grote rol. Een waardebepaling is dan ook altijd mede afhankelijk van de periode van de aanvraag.

Een gratis waardebepaling is een prachtig middel om te weten te komen wat je te wachten staat. Als je weet wat jouw huidige woning waard is, kan dat bepalend zijn voor je vervolgstappen op de woningmarkt. Tegelijkertijd blijft de waardebepaling een realistische schatting, maar is ze niet gelijk aan een taxatie . Het verschil zit hem hierin: een taxatie is een officiële en erkende vaststelling van de marktwaarde van jouw woning. Een waardebepaling is een indicatie van wat mogelijk is.

Ik wil een gratis waardebepaling

Dionne makelaars

Punctueel
Specialist
Persoonlijk
Proactief

Van aanvraag naar waardebepaling.

Van aanvraag tot waardebepaling
Zodra jij een gratis waardebepaling aanvraagt, gaan wij van start. Allereerst houden we een oriënterend gesprek. Zo bespreken we jouw wensen en gedachten en bekijken we de staat van de woning. Dit werken we uit in een volledig verkoopadvies, inclusief een advies over de vraagprijs, opbrengstverwachting en een offerte van de courtage.

Vervolgens is de keuze aan jou. Heb je serieuze interesse, dan volgt een gesprek waarin we ons advies persoonlijk toelichten en kijken we verder naar de vervolgstappen. Wie weet komt er van een gratis waardebepaling wel een serieuze verkoop! Uiteraard staat Dionne makelaars ook dan voor jou klaar.

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis? Vraag een gratis waardebepaling aan, voorzien van uitgebreid advies en een realistische opbrengstverwachting. O en nog iets: het is geheel vrijblijvend!

Ik wil een gratis waardebepaling

Recensies


  • Ik wil een gratis waardebepaling aanvragen

    Leuk, we helpen je graag om jouw woning op waarde te schatten. Vul hieronder je gegevens in en je hoort zo snel mogelijk van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Belangrijke en leuke berichten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zit eersterangs bij nieuwe info!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons voor het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van leuke huizen en ontwikkelingen bij Dionne makelaars. We delen regelmatig over ons werk en aanbod!

  • Ik heb interesse in deze woning.

    Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze woning! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp