Wonen
135 m2
Kamers
6
Perceel
1.310 m2

Omschrijving

UPDATE!
Helaas kunnen we op dit moment geen nieuwe bezichtigingen meer inplannen voor deze woning. De twee geplande kijkmomenten zijn inmiddels vol. Op dit moment kun je je nog aanmelden voor de wachtlijst, dan nemen wij contact op ingeval er alsnog een mogelijkheid tot bezichtiging is.

Een geschakelde voormalige woonboerderij met diverse stallen, erf, tuin en ondergrond gelegen in de buurtschap Craubeek. Het object is geheel verouderd en behoeft een uitgebreide restauratie, daarbij ligt het voor de hand dat een deel van de opstallen gesloopt zullen worden. Het betreft een typisch Limburgse boerenhoeve, de entree wordt gevormd door het poortgebouw met grote toegangspoort, aan de ene zijde bevinden zich een aantal stallen en aan de andere zijde ligt het woonhuis. Vervolgens liggen er aan de binnenplaats stallen en voormalige opstallen, aan de zuidzijde wordt het object weer omsloten door het tweede poortgebouw. Aan de achterzijde liggen voormalige veestallen die inmiddels sloopwaardig zijn, aansluitend bevindt zich een ruim tuinoppervlak. Dit object verdient het om weer in ere hersteld te worden, durf jij deze enorme klus aan?

Craubeek, een authentieke Limburgse buurtschap die behoort tot de kern Klimmen. Een gehuchtje dat zich kenmerkt door een afwisseling van oude boerderijen en authentieke panden, heerlijk rustig gelegen in de groene natuur. De naam Craubeek verwijst naar een (droge) beek en een dal met bronnen. Het buurtschap is dan ook een prima uitvalsbasis voor vele wandelingen en fietstochten. Ook is er een gunstige praktische kant te benoemen, het dorp Klimmen ligt “om de hoek” en heeft een prima voorzieningenaanbod. Maar ook centrumkern Voerendaal met een fijn winkelcentrum is vlakbij, tenslotte zijn ook uitvalswegen naar steden als Maastricht en Heerlen snel bereikt. Kortom, een ideale combinatie van wonen in uiterste rust met alle praktische handigheden in de directe nabijheid.

– Het object is compleet verouderd, een allesomvattende renovatie is noodzakelijk (gevels, daken, kozijnen, installaties, afwerking).
– Het object heeft de bestemming Woongebied, het achterste deel van het perceel heeft de bestemming Tuin.
– Er is asbest aanwezig in meerdere opstallen
– Het object wordt opgeleverd zoals het er nu bij ligt, de aanwezige losse zaken zullen niet door verkoper ontruimd worden
– Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk

Globale indeling woonhuis
Souterrain
Twee kelders

Begane grond
Entree, hal met trapopgang
Woonkamer
Keuken
Berging
Bijkeuken
Toilet
Douche

Eerste verdieping
Overloop
Slaapkamer I (voormalige duiventil)
Slaapkamer II
Slaapkamer III
Slaapkamer IV

Tweede verdieping Bergzolder

Lees meer

Kenmerken

Ligging:
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Woonoppervlakte:
135 m2
Perceeloppervlakte:
1.310 m2
Inhoud
665 m3
Aantal kamers:
6
Aantal Slaapkamers:
4
Aantal verdiepingen:
3 woonlagen en een kelder
Status
Verkocht
Verwarming:
Gaskachels
Warmwater:
Geen
Buitenruimte
Achtertuin, plaats

Buurt informatie

Aantal inwoners

Aantal mannen

Aantal vrouwen

Afstand tot basisschool

0.0 km

Afstand tot grote supermarkt

0.0 km

Kaart

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

 • Ik wil graag een bezichtiging voor deze woning plannen.

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze woning! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik wil een brochure van deze woning aanvragen.

  Vul je gegevens in en ontvang de brochure. Zo heb je binnen enkele momenten een prachtig boekwerk in handen van misschien wel jouw droomhuis.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Belangrijke en leuke berichten direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zit eersterangs bij nieuwe info!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons voor het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van leuke huizen en ontwikkelingen bij Dionne makelaars. We delen regelmatig over ons werk en aanbod!

 • Ik heb interesse in deze woning.

  Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze woning! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WhatsApp